Категории

Нови продукти

Балерина

Балерина

Цена: 42.00лв.

Производители

INOXCROM Barcelona

INOXCROM Barcelona

Иноксхром е основан от Мануел Ваке през 1942 г. в Барселона , Испания , първоначално като малък завод за производство на пера за писалки. През годините , от малка семейна компания , Иноксхром се превръща във водеща световна марка за производство на пишещи пособия. Иноксхром произвежда широка гама пишещи пособия , насочени към различни групи – малки деца и младежи, които вече търсят нещо модерно и уникално , възрастни които търсят оригинален подарък , корпоративни клиенти и др. Иноксхром предлага на своите клиенти : Широка гама продукти , които допадат на всеки вкус и характер Продукти, съобразени с последния писък на модата и създадени в тясно сътрудничество с известни световни дизайнери . Най-качествените и иновативни системи за печат . Оптимално съотношение качество-цена. Международна гаранция за всеки производствен дефект.

http://inoxcrombg.com

Вижте всички продукти от INOXCROM Barcelona

STYB S.A.

STYB S.A.

STYB S.A. е испанска марка за пишещи посбия, основана през 1948 г. от Хуан Санчес Наваро, като малка работилница за ремонт на писалки.В последствие започват собствено производство на писалки под марката JABALINA.През 1974-та Едуардо Санчес Мулитерно (син на Хуан Санчес Наваро) прилага знанията си придобити във франция и започва производство на пластамсови химикалки вече под марката STYB.Поради бързото развитие на марката, през 1978 година Мулитерно е принуден да се премести в индустриланата зона Campollano.Към днешна дата завода е на 20.000 М2 .STYB S.A. са едни от водещите прозводители в света за пишещи продукти.Всяка една химикалка минава строг контрол на качеството и притежава множество сертификати ISO 9001, ISO 14001, ISO 11540, ISO 14145, EN 71-3 и др. Завода разполага с най-новите технологии за печат - INKJET, PHOTO PLUS, VIDEO, TRANSFER.

http://styb.es

Вижте всички продукти от STYB S.A.

MURANO Glass

MURANO Glass

Murano е малък остров във венецианската лагуна.Стъклото влиза в Италия в края на Х век , благодарение на влиянието и търговските отношения с изтока. Основните компоненти за изработка на “стъкло мурано” са смес от силициев пясък, оксиди и карбонати. В зависимост от консистенцията и специалните добавки се получава различно стъкло за различни употреби. За да бъде произведено “мурано стъкло” се изискват много специфични познания на технологията изградена въз основа на дългогодишен опит в производството. С течение на времето развитието на технологията за правене на стъкло е достигнала създаване на стъкло с отлично качество и с брилянтни цветове.

http://en.wikipedia.org/wiki/Murano_glass

Вижте всички продукти от MURANO Glass

HAND Made

HAND Made

Продукти ръчна изработка - рамки за снимки, кутийки за бижута, фигурки, огледала и аксесоари изработени от месинг, покрити с емайл и с инкрустирани камъчета.

Вижте всички продукти от HAND Made

BURLESQUE Style

BURLESQUE Style

Бурлеската не е просто въпрос на стил, а цяла култура, изпълнена с много еротика и стил. Водейки началото си от 18 век, бурлеската възниква първоначално като театрално-сатиричен жанр. Тя се разпространява из цяла Европа и буквално разтърсва социалните норми с пищните си изпълнения. Ако и вие търсите нещо естетично и различно, което да спре дъха ви, не пропускайте тaзи уникална колекция!

Вижте всички продукти от BURLESQUE Style

VICTORIAN Style

VICTORIAN Style

Възникнала в средата на 1800 години и продължила до началото на 1900 години, Викторианския стил е оставил своя отпечатък.Свързана с романтиката,корсетите и дамските аксесоари те до днес са определение на изискан вкус.

Вижте всички продукти от VICTORIAN Style

PAXOS Greece

PAXOS Greece

Завод за ученически раници , чанти и аксесоари със седалище Атина,Гърция . Европейско качество на приемливи цени .

Вижте всички продукти от PAXOS Greece

SILVER Plated

SILVER Plated

Рамки за снимки и албуми,покрити със специално сребърно покритие против потъмняване - tanish resistant.

Вижте всички продукти от SILVER Plated

LIMOGES Porcelain

LIMOGES Porcelain

Градът Лимож (Франция) се явява световен център за производство на френски порцелан, въпреки че основополжник се счита Китай.За първи път се изработва в Китай през 7 век, докато през 18 век не се намира и подходяща суровина за производство му и в Европа.През 1765 г. в покрайнините на Лимож откриват основната суровина - каолин, който в последствие става известен като "бялото злато".През 1772 г. са произведени и първите изделия.Лиможският порцелан винаги се е славил като един от най-претенциозният, висококачествен и скъп.Той се отличава с своята белота и яркост на рисунките.

Вижте всички продукти от LIMOGES Porcelain

JORDI LABANDA MODA

JORDI LABANDA MODA

Илюстратор , художник , дизайнер ..... Кой е Джорди Лабанда ? Навярно няма момиченце или девойка , която да не се е опитвала да рисува красивите личица и рокли на приказните принцеси ! Може би от тези първи образи и силуети започва най-древната мечта на всяка жена за прекрасния принц , който отнася на коня си чудно красивата принцеса. Вярвам , че тези свои мечти никоя жена не забравя до края. Не е възможно да се откажеш да мечтаеш , да бленуваш своя приказен свят. Най- невероятно е , че в нашия забързан и електронизиран век в преуспяваща Европа , в която хората говорят за съвършени технологии , прибори , компютъризирано ежедневие изведнъж в Испания най-успешния и ярък дизайнер се оказа Джорди Лабанда. Галерия от загадъчни , весели , чаровни и изненадващо красиви лица на момичета , които веднага ни напомнят нашата детска мечта за прекрасната принцеса . Всички тези образи са създадени , за да покажат по нов начин как може да изглежда ежедневната ни блуза , любимата чантичка , тайният бележник или личната химикалка , която много напомня патрончето на червилото . Всеки предмет е неочакван , нестандартен , необикновено привлекателен . Обичайните вещи са напълно видоизменени чрез виждането на художника.Без да вдига молива от листа , само с една линия Джорди рисува една от своите малки кокетки като подарък за дъщеря си Ана . Много хора познават дизайнера от страниците на седмичника ” LaVanguardia “ и не знаят нищо за публикациите в “ NewYorkTimes “ или “ Wallpaper “ . Едновременно с това много други хора не знаят , че той прави толкова различни неща в Испания . Авторът сякъш живее двойствен живот . В света няма друг подобен случай – творецът да превърне името си в марка , художникът да генерира цяла индустрия . Първоначално Джорди създава дизайнерска линия , за продукти на “ Miquelrius “ и “ INOXCROM “ . Постепенно се развиват линиите за плажна мода , килими и дрехи . Колекцията в модата започва с блузки и сега се развива с все повече видове дрехи . Елегантност и шик – това са най-точните характеристики на градската мода , която художникът създава за момичета и жени

Вижте всички продукти от JORDI LABANDA MODA

Количка

Количката е празна.